Op dit moment zijn er géén tienerlessen. 
Wil je op de lijst komen voor als de lessen weer starten? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Yoga & Pilates voor tienermeiden

Yoga zweverig? Niet in mijn lessen hoor. De les is juist dynamisch, je kunt er zelfs van gaan zweten! De yogahoudingen worden achter elkaar uitgevoerd waardoor het bijna een lange dans wordt. We betrekken je ademhaling er bij, zodat je niet van je stokkie gaat! Wist je dat je adem heel belangrijk is? Bijvoorbeeld als je zenuwachtig bent, tijdens een toets op school. Je adem kan je helpen weer rustig te worden en de antwoorden op de vragen ploppen dan zo weer in je gedachten. Geen spiekbriefje meer nodig ;)

Yoga Pilates Voor tieners Amsterdam

En de pilates, dat zijn allemaal verschillende oefeningen waar je sterk en flexibel van wordt en een goede lichaamshouding van krijgt. We gebruiken kleine ballen, grote ballen, zware ballen, elastieken…. Allemaal om het leuk en afwisselend te houden!

En we mediteren. Want dat hoort er ook bij. Je hoofd leeg maken,  want zo’n hoofd kan soms heel vol aanvoelen met alles wat je ‘moet’.

Yoga & Pilates dus!

Ben je benieuwd? En wil je het uitproberen? Meld je dan aan voor een proefles. Deze is gratis. De lessen worden gegeven in de studio van Back in Balans in de Watergraafsmeer in Amsterdam. Er zijn twee leeftijdsgroepen, 12 t/m 13 jaar en 14 t/m 16 jaar. De groepsgrootte is maximaal 7 meiden. De les gaat door bij 4 meiden. Meld je aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groep 12 - 13 jaar - start bij voldoende animo
Groep 14 - 16 jaar - vrijdag 16:30 uur - ws terug op het rooster vanaf 2020
(vanaf 16.00 uur ben je welkom in de studio, bijvoorbeeld als je meteen vanuit school komt. Je kunt even chillen of huiswerk maken, thee drinken en muziek luisteren)

Proefles gratis
10 ritten €90,- ( 11 weken geldig)

Voor de ouders:
Yoga heeft zich bewezen:
het is goed voor iedereen van iedere leeftijd. Zeker in de tienerjaren waarin er veel verandert, zowel fysiek als mentaal. De yogales zorgt voor een rustpunt in het drukke tienerbestaan waarin prestatie steeds meer gaat tellen. Zelfvertrouwen, opkomen voor jezelf, gelukkig zijn, uiterlijk, innerlijk het komt allemaal in de lessen aan bod. Ontspanning en inspanning wisselen zich in de les af. Zo zou het ook in het echte leven moeten zijn! Ontspannen betekent herstellen, luisteren naar je grenzen, dicht bij jezelf blijven. Iets waar je tienerkind de rest van zijn of haar leven iets aan heeft.

Naar het rooster...

 

Back to top