collage yoga aroma 1

Data: woensdag 18 maart 9:30- 12:00 uur
Tijd: 9:30- 12:00 uur
Tarief: €45,00
Inclusief: Thee en wat lekker, geursteentje met olie en hand-out
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer
Aanmelden leden en niet-leden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In deze 2,5 uur durende beleving brengen we yoga, massage en aromatherapie bij elkaar. De essentiële oliën nemen je mee in een geursensatie en geven verdieping aan de yoga. In de aromatherapie worden essentiële oliën van planten gebruikt om welzijn te creëren en om een natuurlijk evenwicht in je lichaam te bevorderen. 

Vier (massage) handen sterk
Zoals jullie gewend zijn van studio BiB wordt ook dit mini-retreat gegeven in een kleine groep. Dit geeft ons alle tijd om iedereen van een fijne massage te voorzien. Het helpt je verder om balans te vinden en spanningsklachten te verminderen. Daarnaast is het gewoon heel fijn om even tijd aan jezelf te schenken! Even uit de drukte van alledag! 

Beleef het moment!
De workshops wordt gegeven door mijzelf en door Lydia. Zij heeft zich toegelegd op wat aromatherapie voor je kan doen daarnaast heeft ze zich de aromatouch-massage eigen gemaakt.  Lydia vertelt hoe je thuis met aromatherapie meer balans kunt creëren. Er is ruimte voor het stellen van vragen en je ontvangt een hand-out en een geursteentje met een essentiële olie voor thuis. Danielle zal vragen beantwoorden en tips geven hoe je thuis een yoga en meditatiemoment kunt creëren.

Let op, het is geen selling-presentatie. Het gaat om de beleving van de les en wat je ervan mee naar huis kunt nemen. 

Iedereen kan meedoen
De lessen staan in het teken van balans op fysiek en mentaal niveau. Wanneer er meer balans is ervaar je meer energie. En dat is voor iedereen fijn. Door de kleine groep is er voldoende aandacht voor elk niveau en kan iedereen de les meedoen. Ook als je nog nooit aan yoga hebt gedaan!

Kies jij voor een moment voor jezelf? Meld je dan snel aan want er zijn slechts beperkt aantal plaatsen.Back to top