Schermafbeelding 2019 08 27 om 19.57.51backinbalans 1494492016 2801

Beauty in Balans!  Een One-Day-Retreat voor jou, omdat je mooi bent zoals je bent!

Samen met Sarah van Beauty Bewust organisser ik deze One-Day-Rretreats! We willen je laten ervaren dat een bewuste innerlijke en uiterlijke verzorging je méér brengt dan een stralende huid! Door het bundelen van onze kennis op het gebied van meditatie, yoga, massage en uiterlijke verzorging is er een prachtig programma tot stand gekomen waarin we jou helemaal in de watten leggen. 

Wat zijn de ingredienten voor onze One-Day-Retreats:

  • Fijne meditatie en yogalessen gegeven door Danielle.
    De lessen worden ondersteund met een extra touch in de vorm van mini massage-aanrakingen, want laten wij daar beide nou heel goed in zijn! En met maar 8 deelnemers is er aandacht voor iedereen!
  • DIY beauty behandelingen. Begeleid door Sarah, zoals alleen zij dat kan!
    Waaronder een DIY cleansing en een verwenmoment waarin we innerlijke- (yoga/meditatie ) en uiterlijke-verzorging laten samensmelten! 
  • Vega-Food
    Kelly van der Kaap zal zorgen voor de vega snacks en een vega-lunch! Lucky us!

Yoga Detox AmsterdamPersoonlijke aanpak
We willen de dag zoveel mogelijk diepgang geven! Daarom hebben we gekozen om te werken met verschillende doelgroepen. De meditatie-, yoga- en beauty-sessie sluiten aan op jouw innerlijke en uiterlijke behoeften. Door de kleine groep (8 deelnemers), hebben we voldoende tijd en aandacht voor iedereen!

Life-Time-Retreat
We vinden het belangrijk dat je ook thuis met liefde voor jezelf blijft zorgen! De tips & trics en de Goodie Back, die we met zorg en liefde vullen, zullen je hierbij helpen! Een tipje van de sluier: minstens €30,00 korting op beauty & massagebehandelingen.
Hoe fijn is het dat je retreat hier niet stopt maar juist begint!!

We verheugen ons erop,  je op één van de dagen te zien! En boek je vóór 23 september dan mag je gebruik maken van het Early Bird tarief van €175,- ipv €199,-

Pilates lessen AmsterdamMaroesja de Ruyter

Data: vrijdag 28 juni - Just Be
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Docent: Maroesja
Tarief: €30,00 of 2 strippen leden-extra-5-rittenkaart
Inclusief: Thee en wat lekkers
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

 Na het lezen van mijn blog YIN IS IN begrijp je waarschijnlijk waarom dit zo is. Veel mensen zijn toe aan een portie Yin in hun leven. De YIN XL worden dan ook met open armen ontvangen! De les duurt twee uur. Klinkt lang, maar vliegt voorbij! In twee uur kom je helemaal los van alles wat er gaande is. Of dit nou werkstress is, of een druk schema met gezin en kids, in deze twee uur laat je al het overbodige even los en kom je tot jezelf!

IMG 1018
Datum: vrijdag 11 oktober
  - oliemassage rug-, schouder- en nek- ontspanningsmassage
Tijd: 19:00 - 22:00 uur
Tarief: leden €70,- per persoon ,niet- leden BIB- €75,00 per persoon
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Aanraking is helend zowel voor de ontvanger als voor de gever. In deze workshop leer je een fijne simpele ontspaninningsmassage te geven. We oefenen op elkaar dus je ontvangt ook een fijne massage zo sla je in deze workshop twee vliegen in één klap!

Pilates Foam Roller

Datum: maandag 28 oktober 2019
Tijd: 15:00 - 16:30 uur
Tarief: leden €30,00, niet-leden betalen €32,50 (incl.thee)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

In deze Stress Release, werken we op het bindweefsel doormiddel van massages en stretch oefeningen. we starten de les met een korte meditatie. De foam-massagerollen en de verschillende massage-ballen gebruiken we om op specifieke delen van het lichaam te masseren. De massageoefeningen worden afgewisseld met Yin houdingen. Er zijn voldoende bolsters en meditatiekussens om je in  de houdingen te ondersteunen. Op deze manier zijn alle houdignen voor iedereen haalbaar. Er is een maximum van 8 deelnemers, voldoende persoonlijke aandacht in de vom van een voeten of schouder massage, die ervoor zorgt dat de les als een cadeautje aanvoelt!

Yin Yoga Ontspanning

Back in Balans, want in Balans voel je je goed, dit is de slogan van Back in Balans. Er staan geregeld extra Yin Yang lessen met meditatie en voldoende Yin en Yang houdingen op het rooster.  Zo houden we Yin en Yang in balans!

De lessen worden gegeven in een kleine groep van max. 8 deelnemers. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht. De huiselijke sfeer van de studio maakt dat je in de YinYang les helemaal kunt ontspannen en los kunt laten wat je niet meer nodig hebt! De lessen hebben verschillende thema's en worden gegeven vanuit de principes van de 5 elementen leer zoals deze ook wordt gebruikt in de Oosterse geneeskunde.

Aan het eind van de les geeft Danielle iedereen een little treatment. Een mini Thai Yoga massage van handen of de voeten of hoofd of schouders. 

Datum                                                 Tijd:                                         
 Dinsdag 3 september                     19:00 - 20:00 uur
 Dinsdag 1 oktober                          19:00 - 20:00 uur
 Dinsdag 5 november                       19:00 - 20:00 uur

Tarief
Leden kunnen boeken via het boekingssysteem door een losse les aan te schaffen of de 5 rittenkaart losse lessen. De les is extra en kan niet als inhaalles gebruikt worden. Breng je als lid een niet-lid-vriend mee, dan mag deze ook tegen het ledentarief meedoen. Stuur in dit geval een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je vriend aan te melden. 


Niet leden kunnen boeken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tarief voor niet leden is €17,50

collage yoga aroma 1

Data: vrijdag 13 september 13:00 - 15:30 uur
Tarief: €49,95 ( leden €45,00)
Inclusief: Thee en wat lekker, geursteentje met olie en hand-out
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

In deze 2,5 uur durende beleving brengen we yoga, massage en aromatherapie bij elkaar. De essentiële oliën nemen je mee in een geursensatie en geven verdieping aan de yoga. In de aromatherapie worden essentiële oliën van planten gebruikt om welzijn te creëren en om een natuurlijk evenwicht in je lichaam te bevorderen. 

Vier (massage) handen sterk
Er is slechts plek voor 6 personen, 3 deelnemers op docent/masseur. Dit geeft ons alle tijd om iedereen van een fijne massage te voorzien. Het helpt je verder om balans te vinden en spanningsklachten te verminderen. Daarnaast is het gewoon heel fijn om even tijd aan jezelf te schenken! Even uit de drukte van alledag! 


Yin Yang Voetmassage

Datum: vrijdag 11 oktober
Tijd: 13:00 - 14:30 uur
Tarief: leden €30,00, niet-leden €32,50 (incl. thee en wat lekkers toe)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Deze workshop is ook op verzoek te boeken, bijv. met vriendinnen of als team uitje.

Een heerlijke Extra Lange yoga en meditatie les met een special treat for the feet! Een cadeautje aan jezelf!

Na de voeten goed gevoeld te hebben in staande yoga houdingen, het yang yoga deel van de les, worden de voeten extra verwend met een massage! Je leert massagetechnieken, die je uitvoert op je eigen voeten. Hiermee stimuleren we de meridianen en de verschillende zone's onder onze voeten. De energie zal gaan stromen en blokkades worden in beweging gezet.

Daarna dompeelen we onze voeten onder in een voetenbad en brengen we de rest van ons lichaam tot rust tijdens de mindfullness en ontspannende yin yoga oefeningen.

Vinyasa Flow

Datum: zaterdag 16 juni 2018
Tijd: 9:30 - 11:00 uur
Tarief: €17,50 voor leden, niet-leden betalen €18,50 (incl.thee en versnapering)

Op verzoek een Vinyasa Flow & Yin les zoals ik deze ook geef in de online training Fit met Yoga. In plaats van 30 minuten is deze les 1, 5 uur. En hebben we alle tijd om zowel te genieten van de dynamische Yang flow als de rustige Yin houdingen. Dynamische Yoga houdingen met een vleugje pilates en corestability vullen de eerste helft van deze les! De hartslag gaat omhoog en het lichaam wordt gereinigd! De tweede helft bouwen we langzaam af naar een Yin practice! We blijven langer in de houding en brengen de aandacht meer naar binnen. 

Outdoor Pilates

Datum: 28 maart, 4,11, 18 en 25 april 2018
Tijd: 11:30 uur - 12:30 uur  
Tarief: €15,- per les, alle 5 de lessen €62,50 

Fit het voorjaar tegemoet! In 5 wkn werken we aan conditie in combinatie met corestability! In deze lesreeks gaan we naar buiten en leggen een route af langs de Weespertrekvaart en de sportvelden, met wellicht bij heel mooi weer een ritje naar het Flevopark of de stille kant van de Amstel. De buitenlucht en de afwisseling van corestability en cardio oefeningen, geven je een flinke energie boost!

Ashtanga Yoga Lessen

Datum: datum volgt
Tijd:
Tarief:

In de Ashtanga Yoga lessen van Back in Balans, van 60 minuten, beoefenen we een deel van de primary serie. Tijdens deze workshop kun je kennismaken met de Full Primary Serie, die we zullen beoefenen op de traditionele manier.

We beginnen in de ochtend, zonder ontbijt, met de openings- en sluitingsprayer. Na de serie sluiten we af met een lekker ontbijtje. Je hoeft geen lid te zijn om je aan te kunnen melden voor deze workshop. Ervaring met yoga en ashtanga yoga is wel vereist.

Back to top