comingsoon

Volop in beweging
Ik ben altijd met mijn bedrijf in beweging. Door middel van studie en bijscholing probeer ik workshops aan te bieden die jullie ondersteunen naar meer balans. Ik luister naar mijn leden, waar is behoefte aan? Ik praat met mensen uit soortgelijke vakgebieden, met wie kan ik samenwerken.

Zo is er achter de schermen altijd van alles gaande! Sommige plannen gaan door, andere vallen af. Ook op dit moment ben ik bezig met de ontwikkeling van leuke, fijne en voor jullie interessante plannen! 

Pilates lessen Amsterdam

Na het lezen van mijn blog YIN IS IN begrijp je waarschijnlijk waarom dit zo is. Veel mensen zijn toe aan een portie Yin in hun leven.  De extra YIN Yang lessen worden dan ook met open armen ontvangen!
 
Data  Tijd   Docent   Les  Tarief
Woensdag 4 maart 2020   19:00 - 21:00 
Incl. thee
Maroesja Yin Yang XL €30,- 
of leden 2 strippen**
         
Woensdsag 8 april 2020 9:30 - 10:30  Maroesja Yin Yang €15,50
of leden 1 strip/losse les
         
 
Aanmelden:
Leden: via momoyogaboekingssysteem door een losse les aan te schaffen of op een extra 5-rittenkaart.
NIet-leden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

collage yoga aroma 1

Data: woensdag 18 maart 9:30- 12:00 uur
Tijd: 9:30- 12:00 uur
Tarief: €45,00
Inclusief: Thee en wat lekker, geursteentje met olie en hand-out
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer
Aanmelden leden en niet-leden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In deze 2,5 uur durende beleving brengen we yoga, massage en aromatherapie bij elkaar. De essentiële oliën nemen je mee in een geursensatie en geven verdieping aan de yoga. In de aromatherapie worden essentiële oliën van planten gebruikt om welzijn te creëren en om een natuurlijk evenwicht in je lichaam te bevorderen. 

Pilates Foam Roller

Datum: maandag 30 maart 2020 - Tijd:10:30 - 12:30  uur (inclusief thee)
Datum: vrijdag 17 april 2020 - Tijd:19:00 - 21:00  uur (inclusief thee)
Tarief: leden €30,00 , inclusief thee
Docent: Danielle
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer
Aanmelden leden en niet-leden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In deze Stress Release, werken we op het bindweefsel doormiddel van massages en stretch oefeningen. we starten de les met een korte meditatie. De foam-massagerollen en de verschillende massage-ballen gebruiken we om op specifieke delen van het lichaam te masseren. De massageoefeningen worden afgewisseld met Yin houdingen. Er zijn voldoende bolsters en meditatiekussens om je in  de houdingen te ondersteunen. Op deze manier zijn alle houdignen voor iedereen haalbaar. Er is een maximum van 8 deelnemers, voldoende persoonlijke aandacht in de vom van een voeten of schouder massage, die ervoor zorgt dat de les als een cadeautje aanvoelt!

SaarenDaan

 

 

 

 

 

 


Data: zaterdag 25 april 2020
Tijd: 10:00 - 13:30 uur
Tarief: €87,50
Inclusief: thee, kleine lunch, goodiebag met kortingsbonnen. Verder is het goed te weten dat we tijdens dit mini-retreat werken met duurzame vegan schoonheidsproducten!
Locatie: Studio BiB, Reaumurstraat 34-hs, 1097 RH, Amsterdam-Watergraafsmeer
Aanmelden leden en niet-leden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv Beauty in Balans

 Beauty in Balans! Natuurlijk ben je mooi zoals je bent!

Samen met Sarah van Beauty Bewust organisser ik dit Beauty in Balans Mini-Rretreat! We willen je laten ervaren dat een bewuste innerlijke en uiterlijke verzorging je méér brengt dan een stralende huid! Door het bundelen van onze kennis op het gebied van meditatie, yoga, massage en uiterlijke verzorging is er een prachtig programma tot stand gekomen waarin we jou helemaal in de watten leggen.

IMG 1018
Datum: maandag 23 december 2019
 - oliemassage hoofd, nek & rug en hand-ontspanningsmassage. . 
Tijd: 10:00 - 15:30 uur ( incl. lunchpauze, zelf lunch meenemen)
Tarief:  €85,- per persoon (incl. olie, hand-out, onbeperkt thee)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Aanraking is helend zowel voor de ontvanger als voor de gever. In deze workshop leer je een fijne simpele ontspaninningsmassage te geven. We oefenen op elkaar dus je ontvangt ook een fijne massage zo sla je in deze workshop twee vliegen in één klap! Deze dag is echt een cadeautje aan jezelf! Een workshop waarbij je helemaal ontspannen naar huis gaat!

Leuk om samen met je partner, dochter of vriendin te doen! 


Yin Yang Voetmassage

Datum: vrijdag 11 oktober
Tijd: 13:00 - 14:30 uur
Tarief: leden €30,00, niet-leden €32,50 (incl. thee en wat lekkers toe)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Deze workshop is ook op verzoek te boeken, bijv. met vriendinnen of als team uitje.

Een heerlijke Extra Lange yoga en meditatie les met een special treat for the feet! Een cadeautje aan jezelf!

Na de voeten goed gevoeld te hebben in staande yoga houdingen, het yang yoga deel van de les, worden de voeten extra verwend met een massage! Je leert massagetechnieken, die je uitvoert op je eigen voeten. Hiermee stimuleren we de meridianen en de verschillende zone's onder onze voeten. De energie zal gaan stromen en blokkades worden in beweging gezet.

Daarna dompeelen we onze voeten onder in een voetenbad en brengen we de rest van ons lichaam tot rust tijdens de mindfullness en ontspannende yin yoga oefeningen.

Vinyasa Flow

Datum: zaterdag 16 juni 2018
Tijd: 9:30 - 11:00 uur
Tarief: €17,50 voor leden, niet-leden betalen €18,50 (incl.thee en versnapering)

Op verzoek een Vinyasa Flow & Yin les zoals ik deze ook geef in de online training Fit met Yoga. In plaats van 30 minuten is deze les 1, 5 uur. En hebben we alle tijd om zowel te genieten van de dynamische Yang flow als de rustige Yin houdingen. Dynamische Yoga houdingen met een vleugje pilates en corestability vullen de eerste helft van deze les! De hartslag gaat omhoog en het lichaam wordt gereinigd! De tweede helft bouwen we langzaam af naar een Yin practice! We blijven langer in de houding en brengen de aandacht meer naar binnen. 

Outdoor Pilates

Datum: 28 maart, 4,11, 18 en 25 april 2018
Tijd: 11:30 uur - 12:30 uur  
Tarief: €15,- per les, alle 5 de lessen €62,50 

Fit het voorjaar tegemoet! In 5 wkn werken we aan conditie in combinatie met corestability! In deze lesreeks gaan we naar buiten en leggen een route af langs de Weespertrekvaart en de sportvelden, met wellicht bij heel mooi weer een ritje naar het Flevopark of de stille kant van de Amstel. De buitenlucht en de afwisseling van corestability en cardio oefeningen, geven je een flinke energie boost!

Ashtanga Yoga Lessen

Datum: datum volgt
Tijd:
Tarief:

In de Ashtanga Yoga lessen van Back in Balans, van 60 minuten, beoefenen we een deel van de primary serie. Tijdens deze workshop kun je kennismaken met de Full Primary Serie, die we zullen beoefenen op de traditionele manier.

We beginnen in de ochtend, zonder ontbijt, met de openings- en sluitingsprayer. Na de serie sluiten we af met een lekker ontbijtje. Je hoeft geen lid te zijn om je aan te kunnen melden voor deze workshop. Ervaring met yoga en ashtanga yoga is wel vereist.

Back to top