We lezen het in de bladen, we zien het op tv: voldoende lichaamsbeweging, een gezond eetgedrag en voldoende ontspanning zorgen voor een gezond en fit leven. We weten het allemaal, maar toch blijkt het soms lastig de balans te bewaren. Het vraagt time management en motivatie. Personal training kan helpen als stok achter de deur.

Pilates Studio LessenOok bij fysieke beperkingen is een personal trainer fijn. Ben je onder behandeling bij een (fysio)therapeut, dan kan pilates of yoga een goede aanvulling zijn.
Pilates is bijzonder effectief bij bekkeninstabiliteit en rugklachten. Yoga vermindert klachten veroorzaakt door spanning en stress. Alles in overleg met je behandelend therapeut.

Worstel je met je lichaamsgewicht en lukt het niet om af te vallen. Door mijn achtergrond als gewichtsconsulent kan ik je daar prima bij helpen. We bekijken je eetgedrag en gaan opzoek naar valkuilen. Wekelijks een personal training geeft vaak nét de motivatie die je nodig hebt om ook je eetgedrag in balans te houden. Mocht er intensiever begeleiding nodig zijn op het gebied van voeding, dan kan de hulp ingeroepen worden van de vaste voedingscoach waar Back in Balans mee samen werkt.

Basis van alle personal trainingen is een beweegprogramma met pilates, yoga of een training met klein fitnessmateriaal. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek kijken we wat je nodig hebt en maken we afspraken hoe we samen de balans terugbrengen in je leven.

Een trainingssessie kan geboekt worden per week of tweewekelijks. Je ontvangt de oefeningen digitaal en kunt ze dus zelf een tweede keer of om de week alleen thuis doen.

Yogales Amsterdam Watergraafsmeer

Tarief inclusief trainingsschema voor thuis:

» 60 minuten €65,- bij één persoon
» 30 minuten €35,- bij één persoon

Zie voor korting en rittenkaarten of personal training met zijn tweeën deze link: Tarieven

 

Back to top