Online Training op Yoga TV

Yoga Bootcamp Lessen

Sinds kort verzorgt Back in Balans online trainingen. Video's met yogalessen om op je eigen moment thuis of ergens anders te kunnen volgen. Zo ontwikkelde Back in Balans samen met Yogatv ( het online yogaplatform van het Yogamagazine) een zesweeks Bootcampprogramma. De eerste les daarvan kun je hier GRATIS volgen: Les 1 Yoga Bootcamp Challenge. Deze les is ideaal voor beginners. De rest van de bootcamp serie kun je volgen als je je aanmeldt voor YogaTV en vind je in het Bootcampprogramma.

Ook is op Yoga TV de Fit & Slank Challenge te vinden, om samen 2018 fit en gezond te beginnen. Al 10.000 yogis meldden zich hiervoor aan!


NIEUW Online training Fit met Yoga
Slank, gezond en fit met yoga? In deze nieuwe online training leer je hoe.Yogalessen Online Training
Als vervolg op het succes van de Bootcamp yogaserie ontwikkelde Back in Balans samen met YogaTV de training "Fit met yoga". Ontdek hoe je gezonde keuzes maakt op gebied van beweging, ontspanning en voeding en ondervind hoe yoga je hierin kan ondersteunen. Werk met een stappenplan naar een gezonde levensstijl en een gezond lichaamsgewicht dat bij je past. De lessen zijn afwisselend en ik geef voldoende aanpassingen zodat de lessen ook goed te volgen zijn voor als je net begint.

Een kleine €7,00 per les
Jouw investering: €99,00 voor het hele pakket. Als je alleen de training 1x volgt komt dit slechts neer op een kleine €7,00 per les. Maar grote kans dat je de training herhaalt of meermaals de les eruit pikt die je fijn vindt!

Wat krijg je voor deze €99,00:
» 14 lessen van maximaal 30 minuten gegeven door Danielle
» meditaties, recepten en leuke artikelen
» stappenplan naar een gezonde levensstijl met inzichtvragen en online dagboek
» 3 maanden online toegang tot YogaTV (200 lessen), inclusief de Bootcamp Yogaserie (6-weeks yogaprogramma met een vleugje Pilates, gegeven door Danielle)

AANMELDEN kan via deze link

In onderstaand filmpje vertel ik in 1 minuut over de training:

Lees ook: Kan Yoga bijdragen aan een gezond lichaamsgewicht?

Back to top