De zwangerschap is een mooie, maar ook intensieve periode. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam en wordt je lichaam extra op de proef gesteld. Zwangerschapskwaaltjes kunnen zich aandienen in de vorm van pijn in rug en nek, het vasthouden van vocht, slecht slapen, kramp in de kuiten en bekkenklachten. Zwangerschapsmassage helpt om deze klachten te verlichten.

Zwangerschapsmassage Amsterdam

Ook wanneer er geen klachten zijn is een zwangerschapsmassage een heerlijk middel om te ontspannen. Even weg uit de dagelijkse drukte en genieten van het zwanger zijn. De ontspanning en het geluksgevoel dat dit moment opwekt zal ook voor de baby een weldaad zijn.


De massage vindt plaats op een speciale zwangerschapsmassagebank met uitsparingen voor borsten en buik. Hierdoor is het nog lang mogelijk op de buik te liggen.De massage speelt in op de verschillende behoefte die ontstaan in de loop van de zwangerschap. Wanneer, ondanks de speciale bank, het liggen op de buik toch als oncomfortabel wordt ervaren, zal er worden overgegaan op een andere houding. Dit kan zijn zittend of liggend op de zij.

Voor deze massages kun je terecht in onze studio BIB in de Watergraafsmeer (Amsteldorp) in Amsterdam. Neem voor meer informatie gerust contact met me op!

 

Back to top