Personaltraining Yoga Amsterdam  
Fotocredit:JosevanRiele
Heb jij moeite om op je mat te stappen?
Lees het blog van Yoga Magazinenl, waarin ik tips geef om ook thuis wat vaker je mat uit te rollen! Vind je het na het lezen de tips nog steeds lastig en kun je een steuntje in de rug gebruiken? Dan is een Personal Trainingsprogramma misschien iets voor jou...
 
Al een half uurtje personal training in de week kan je helpen om ook thuis vaker op je mat te staan. We trainen samen een half uur en je ontvangt een op maat gemaakt programma voor thuis. Samen kijken we wat er nodig is om je fysiek en mentaal fitter te voelen. Aan de hand van haalbare doelen stellen we een plan op. Dit plan kan bestaan uit Pilates, Yoga, TRX of Corestability training. Of misschien heb jij meditatie of met regelmaat een massage nodig om weer in balans te komen in combinatie met een programma om thuis oefeningen te doen?
 
Door elke week een half uur ( of uur ) bij mij op de mat te staan, is het makkelijker om thuis de discipline op te brengen. Bovendien weet je met het op maat gemaakte thuisprogramma zeker dat je voor jouw doel de juiste oefening doet.
 
Samen met een sportmaatje? Dat kan ook! Het is gezellig en nog meer stok achter de deur!
 
Meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kijken we samen of ik wat voor je kan betekenen.
Back to top