Zwangerschapsmassage Amsterdam Beleef je zwangerschap in het moment!

Vaak is de hectiek tijdens je zwangerschap nog groter dan normaal. Buiten alles wat geregeld moet worden voor de komst van de kleine, moeten er vaak projecten op het werk afgerond worden. In sommige gevallen loopt er al een kleintje rond die ook aandacht vraagt. Zo vliegen de zwangerschapsweken aan je voorbij. Voor je het weet heb je je kindje in je armen. Een fijn moment om naar uit te kijken, maar de zwangerschap zelf is minstens zo bijzonder.

Het is fijn je zwangerschap in het moment te beleven. Het is een periode waarin je een band opbouwt met je kindje en samen van alles beleeft.

In het moment…
Een zwangerschapsmassage is een mooi middel om je even uit de hectiek te halen. Het brengt je in het moment. Je richt je aandacht naar binnen, naar je adem en je kindje. Onrustige gedachten raken naar de achtergrond. De rust die ontstaat, geven je ruimte om contact te maken met je kindje. Deze ervaring leert je om vaker in het moment te zijn met je kindje en puur te genieten van het moment. Hoe meer je van deze momenten tijdens je zwangerschap inbouwt, hoe makkelijker het is dit vol te houden als de baby er is.

Meditatie
Meditatie kan ook zo'n moment zijn! Nooit gedaan? Geeft niet! Het is niet moeilijk. Hou het simpel en begin met 5 minuten. Door te mediteren maak je de weg vrij voor je energie om te gaan stromen.Daarnaast  zul je je meer bewust zijn van je grenzen en deze ook beter bewaken!

» neem een makkelijke liggende of zittende houding aan
» zorg dat je het niet koud krijgt
» breng je aandacht naar binnen en observeer je adem
» observeer de veranderingen van je lichaam
» maakt je kindje contact? Hartstikke fijn! Geef het aandacht en hervat het observeren van je lichaam weer.

Afspraak maken?
Vind je het lastig zelf te starten met mediteren? Ik help je graag. Samen kijken we welk houding en meditatie voor jou fijn is om thuis te doen! Mail voor het maken van een afspraak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook voor het maken van een afspraak voor een zwangerschapsmassage kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Back to top