Maroesja de Ruyter

Maroesja komt miv december 2019 Back in Balans versterken en zal starten met het geven van de lessen op donderdagavond. In de loop van 2020 zal ze starten met lessen op de woensdagochtend. 

Maroesja stelt zich aan jullie voor:

“ Vanaf het eerste moment dat ik in 2002 een Ashtanga yoga-les volgde, had ik het gevoel van ‘thuiskomen’. De vloeiende flow bewegingen gaven mij het gevoel van dansen, want daar liggen m’n wortels. Ik ben opgeleid aan de Nationale Balletacademie. Naast lichaamsscholing kreeg ik daar mijn eerste anatomie-lessen en maakte ik kennis met de subtiliteit en kracht van Pilates. In 2008 volgde ik de 200 hrs Ashtanga Vinyasa Teacher Training, en ben ik begonnen met het lesgeven bij verschillende studio’s. Mijn studiejaren aan de Zen-Shiatsu opleiding vulde mijn kennis over het menselijk lichaam en zijn energiebanen nog meer aan. Momenteel studeer ik aan de Yoga Therapy Institute, een opleiding die dieper ingaat op de (preventieve) gezondheidsaspecten van yoga. 
 
In mijn lessen hoop ik je te inspireren om (wederom) contact te maken met jezelf en te helpen om de kracht, souplesse en ruimte die je in je lichaam hebt te ontdekken. Daarnaast vind ik het belangrijk om je ontspanning en rust te laten ervaren.
Back in Balans is een studio die mij aanspreekt vanwege het intieme karakter en de ruimte om persoonlijke aandacht te geven aan de studenten. Ik kijk er dan ook erg naar uit om aan jullie les te geven!”

Back to top