Yin Yoga Ontspanning

Back in Balans, want in Balans voel je je goed, dit is de slogan van Back in Balans. Er staan geregeld extra Yin Yang lessen met meditatie en voldoende Yin en Yang houdingen op het rooster.  Zo houden we Yin en Yang in balans!

De lessen worden gegeven in een kleine groep van max. 8 deelnemers. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht. De huiselijke sfeer van de studio maakt dat je in de YinYang les helemaal kunt ontspannen en los kunt laten wat je niet meer nodig hebt! De lessen hebben verschillende thema's en worden gegeven vanuit de principes van de 5 elementen leer zoals deze ook wordt gebruikt in de Oosterse geneeskunde.

Aan het eind van de les geeft Danielle iedereen een little treatment. Een mini Thai Yoga massage van handen of de voeten of hoofd of schouders. De les is 15. minuten langer dan de reguliere les. 

Datum                                                 Tijd:                                         
Dinsdag 12 febr.                                 19:00 - 20:00uur
Dinsdag 19 mrt.                                  19:00 - 20:00 uur
Dinsdag 16 apr.                                   19:00 - 20:00 uur  
Dinsdag 14 mei.                                  19:00 - 20:00 uur                  

Tarief
Leden kunnen boeken via het boekingssysteem door een losse les aan te schaffen of de 5 rittenkaart losse lessen. 
Niet leden kunnen boeken door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tarief voor niet leden is €17,50

Back to top