Pilates Foam Roller

Datum: Woensdag 24 april 2019
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Tarief: leden €30,00, niet-leden betalen €32,50 (incl.thee)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

In deze Stress Release, werken we op het bindweefsel doormiddel van massages en stretch oefeningen. we starten de les met een korte meditatie. De foam-massagerollen en de verschillende massage-ballen gebruiken we om op specifieke delen van het lichaam te masseren. De massageoefeningen worden afgewisseld met Yin houdingen. Er zijn voldoende bolsters en meditatiekussens om je in  de houdingen te ondersteunen. Op deze manier zijn alle houdignen voor iedereen haalbaar. Er is een maximum van 8 deelnemers, voldoende persoonlijke aandacht in de vom van een voeten of schouder massage, die ervoor zorgt dat de les als een cadeautje aanvoelt!

Bindweefsel bevat een schat aan informatie, onder andere diep weggestopte emoties. Ervaringen waar je liever niet meer aan terugdenkt. Opgeruimd staat netjes zou je denken. Niets is minder waar! Deze emoties kunnen zorgen voor lichamelijke klachten. (Weggestopte) Emoties kunnen blokkades veroorzaken op de energielijnen. De energie kan niet meer goed doorstromen en er ontstaan klachten.

Door te werken op het bindweefsel, waar de energielijnen doorheen lopen, zet je blokkades in beweging. De energie kan weer stromen! En dat voel je!

Daarnaast geeft bindweefsel zonder spanning en stress meer fysieke ruimte. Onder andere in de gewrichten, waar ook bindweefsel omheen zit. Denk aan schouders, heupen en rug.

De vorige Stress Release werd met enthousiasme ontvangen, en werkte bij vele nog het hele weekend door. Dus op herhaling een nieuwe Stress Release sessie!

Datum: woendag 24 april 2019
Tijd: 19:30 - 21:00 uur
Tarief: €30,00 voor leden, niet-leden betalen €32,50 (incl.thee) 
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

AANMELDEN
leden
: via het boekingssyteem. Let op de les gaat door bij voldoende aanmelding, dus wacht met betaling vann de les tot je een bevestiging hebt ontvangen dat de les doorgaat. Bij het niet volgen van de gereserveerde plek, vindt er geen restitutie van het lesgeld plaats. Helaas is er geen ruimte in de reguliere lessen om de gemiste les in te halen!

niet leden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.kinbalans.nl
JE ONTVANGT EEN BEVESTIGINGSMAIL ALS ER NOG PLEK IS + FACTUUR . Er is plek voor 8 personen. Na betaling is je plek gegarandeerd.

Voor workshops geldt 50% restitutie bij afmelding tot 2 weken van te voren, daarna is restitutie van het lesgeld niet meer mogelijk.

Back to top