Outdoor Pilates

Datum: 28 maart, 4,11, 18 en 25 april 2018
Tijd: 11:30 uur - 12:30 uur  
Tarief: €15,- per les, alle 5 de lessen €62,50 

Fit het voorjaar tegemoet! In 5 wkn werken we aan conditie in combinatie met corestability! In deze lesreeks gaan we naar buiten en leggen een route af langs de Weespertrekvaart en de sportvelden, met wellicht bij heel mooi weer een ritje naar het Flevopark of de stille kant van de Amstel. De buitenlucht en de afwisseling van corestability en cardio oefeningen, geven je een flinke energie boost!

We houden er flink de pas in en stoppen op verschillende plekken om onze core-stability te trainen. Hierbij maken we gebruik van weerstandsmaterialen en alles wat er onderweg op ons pad komt. Afhankelijk van de les zullen we deze afsluiten in de studio in de vorm van een  circuit. In dit circuit maken we gebruik van de TRX, de bosu-balanstrainer en overig materiaal. 

De lessen zijn een mooie aanvulling op je wekelijkse pilates of yogales.  Als je ook wilt werken aan je conditie en het leuk vindt om naar buiten te gaan is dit jou les! Ook als niet-lid ben je welkom om deze 5 weken mee te doen!

Datum: 28 maart, 4, 11, 18 en 25 april 2018
Tijd:
11:30 uur - 12:30 uur  
Tarief: 
€15,- per les, alle 5 de lessen €62,50
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

AANMELDEN:
Leden: aanmelden en kaart of losse les aanschaffen via het boekingssysteem
Niet-leden : mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
JE ONTVANGT EEN BEVESTIGINGSMAIL ALS ER NOG PLEK IS + FACTUUR . Na betaling is je plek gegarandeerd. 50% restitutie bij afmelding tot 3 weken van te voren, daarna is restitutie van het lesgeld niet meer mogelijk.

 

Back to top