Ashtanga Yoga Lessen

Datum: datum volgt
Tijd:
Tarief:

In de Ashtanga Yoga lessen van Back in Balans, van 60 minuten, beoefenen we een deel van de primary serie. Tijdens deze workshop kun je kennismaken met de Full Primary Serie, die we zullen beoefenen op de traditionele manier.

We beginnen in de ochtend, zonder ontbijt, met de openings- en sluitingsprayer. Na de serie sluiten we af met een lekker ontbijtje. Je hoeft geen lid te zijn om je aan te kunnen melden voor deze workshop. Ervaring met yoga en ashtanga yoga is wel vereist.

De les duurt ca. 100 minuten en daarna ontbijten we samen. De les en ontbijt wordt verzorgd in onze eigen Studio BIB in de Watergraafsmeer (Amsteldorp) in Amsterdam. Er is plek voor 7 deelnemers dus wees er snel bij!

Data: datum volgt
Tarief
Het ontbijt bestaat uit: yoghurt (griekse/geiten/soja) met naar keuze  meusli of granola, vers fruit, noten, bananenbrood of speltnotenbrood met simpel beleg, koffie of thee naar keuze
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer
Aanmelden: Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je ontvangt een bevestigingsmail als er nog plek is + een factuur. Na betaling is je plek gegarandeerd. 50% restitutie bij afmelding tot 3 weken van te voren, daarna is restitutie van het lesgeld niet meer mogelijk

 

Back to top