Yin Yang Voetmassage

Datum: volgt
Tijd:
Tarief:
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Deze workshop is ook op verzoek te boeken, bijv met vriendinnen of als team uitje.

Een heerlijke Extra Lange Yin Yang les! Een cadeautje aan  jezelf!

De voeten worden deze les extra verwend! Terwijl we onze voeten onderdompelen in een voetenbad, brengen we de rest van ons lichaam tot rust tijdens een meditatie/ ontspanningsoefening. Daarna masseren we de voeten met een massage olie. Hiermee stimuleren we de meridianen en de verschillende zone's onder onze voeten. De energie zal gaan stromen en blokkades worden in beweging gezet.

Zit je de hele dag in je hoofd, dan is deze les geschikt om de spanning richting de voeten te trekken en af te laten vloeien. De overige Yin houdingen ondersteunen dit proces.

Deze les is ook geschikt als je nog nooit een Yin Yoga les hebt gedaan! Door het gebruik van bolsters en kussens zijn de houdingen voor iedereen haalbaar. Lees ook mijn blog YIN IS IN. Hier vind je veel informatie over Yin Yoga!

Datum:
Tijd:
Tarief:
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

AANMELDEN
leden
: via het boekingssyteem
niet leden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.kinbalans.nl
Ben je géén lid, dan ontang je een bevestigingsmail en een betalingsfactuur indien er nog een plekje voor je vrij. Er is plek voor 8 personen. Na betaling is je plek gegarandeerd. 50% restitutie bij afmelding tot 3 weken van te voren, daarna is restitutie van het lesgeld niet meer mogelijk. Dit geldt voor leden en niet-leden

 

Back to top