Yoga aromatherapie

Data: 
- woensdag 13 februari 2019 14:00 - 16:00 uur
- vrijdag 22 maart 2019 19:30 - 21:30 uur
- vrijdag 12 april 2019 13.00-15.00 uur
Try-out - tarief:
Voor bovenstaande data hanteren we een try-out tarief:
leden €45,00, niet-leden betalen €47,50 (incl.thee)
Inclusief: een paar smakelijke kopjes thee, geursteentje met olie en hand-out
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

In deze twee uur durende workshop brengen we yoga en aromatherapie bij elkaar. De essentiële oliën nemen je mee in een geursensatie en geven verdieping aan de yoga. In de aromatherapie worden essentiële oliën van planten gebruikt om welzijn te creëren en om een natuurlijk evenwicht in je lichaam te bevorderen. Dit sluit aan bij het doel van de meditatie en yogalessen om balans in je leven te creëeren.

De les is fijn voor iedereen die tijd aan zichzelf wil besteden. Het helpt je verder om balans te vinden en spanningsklachten te verminderen. De workshop bestaat uit 3 verschillende lessen (in februari, maart en april) maar je kunt ook prima 1 losse les volgen. Een workshop cadeau doen of samen met vriendin of dochter volgen kan natuurlijk ook.

Extra
De workshops worden gegeven door mijzelf en door Lydia. Zij heeft zich toegelegd op wat aromatherapie voor je kan doen in combinatie met een gezonde leefstijl. Lydia vertelt je hoe je thuis met aromatherapie meer balans kunt creëren. Er is ruimte voor het stellen van vragen en je ontvangt een hand-out en een geursteentje met een essentiële olie voor thuis.

Wat zijn essentiële oliën
Essentiële oliën zijn vluchtige, aromatische vloeistoffen die worden gewonnen uit zaadjes, schors, bladeren, stelen, wortels, bloemen en vruchten van planten. Je bent je er vast wel van bewust dat geuren een belangrijke rol spelen bij de beleving van de wereld om ons heen. Maar wat er ook zo interessant aan is, is dat we via de geurreceptoren in onze neus communiceren met bepaalde delen van onze hersenen die herinneringen en emoties opslaan. Met aromatherapie kunnen we hier verder op inhaken en experimenteren met wat het inademen van deze natuurlijke geuren voor jou in beweging zet. 

Meditatie & Yoga
De lessen staan in het teken van balans op fysiek en mentaal niveau. Wanneer er meer balans is ervaar je meer energie. Denk aan het loslaten van oude emoties door hartopen-houdingen of het bewaken van je grenzen door te werken op het heupgebied. Maar ook krachtige houdingen voor meer zelfvertrouwen en balans voor meer focus. 

Er staan drie lessen in de planning met alle drie een andere inhoud. Je kunt ervoor kiezen om een losse les te volgen of je voor alle drie in te schrijven. Iedere les brengen we de aandacht naar binnen en helpen we je om contact te maken met je lichaam. De aromatherapie helpt je hierbij! We gebruiken verschillende geuren voor meditatie, houdingen en ontspanning. Iedereen kent natuurlijk de combinatie lavendel en ontspanning, maar wist je bijvoorbeeld dat koriander ondersteunt bij het loslaten. We willen je laten ervaren wat de yogahoudingen gecombineerd met de aromatherapie voor positieve uitwerking op jou heeft. Uit je hoofd in je lijf, om op die manier zelf te ervaren wat je nodig hebt! 

Data:
- woensdag 13 februari 2019 14:00 - 16:00 uur
- vrijdag 22 maart 2019 19:30 - 21:30 uur
- vrijdag 12 april 2019 13.00 - 15.00 uur
Try-out - tarief:
Voor bovenstaande data hanteren we een try-out tarief:
leden €45,00, niet-leden betalen €47,50 (incl.thee)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer
Groepsgrootte: er is plek voor 8 personen, dus meld je op tijd aan!
Aanmelden:
- Aanmelden voor leden: via het boekingssysteem. Let op de les gaat door bij voldoende aanmelding, dus wacht met betaling van de les tot je een bevestiging hebt ontvangen dat de les doorgaat. Bij het niet volgen van de gereserveerde les of workshop, vindt er geen restitutie van het lesgeld plaats. Helaas is er geen ruimte in de reguliere lessen om de gemiste les in te halen!
- Vriendenkorting: Als lid mag je een introducé meenemen tegen het ledentarief van €45,00 i.p.v. €47,50! Leuk om cadeau te doen, cadeaubonnen zijn aanwezig! Aanmelden kun je doen door een extra plek te boeken in het momoyogasysteem en een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin je laat weten wie je meeneemt (naam en email).
- Aanmelden voor niet-leden: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Je ontvangt een bevestigingsmail als er nog plek is en dan ook een factuur. Na betaling van deze factuur is je plek gereserveerd.
- 50% restitutie bij afmelding tot 2 weken van te voren, daarna is restitutie van het lesgeld niet meer mogelijk.

Back to top