2017 10 11 PHOTO 00000020

Wil jij 2018 gezond beginnen? Meld je dan gratis aan voor de  Fit & Slank Yoga-challenge!

Yoga kan je op heel veel gebieden ondersteunen en dus ook om je goede voornemens vol te houden! Yoga geeft je kracht, zelfvertrouwen, discipline en zelfcompassie! Dit laatste heb je nodig om je goede voornemens haalbaar op te stellen en mild naar jezelf te zijn als het even wat minder gaat. Zet Yoga dus in om je goede voornemens vol te houden!

De  Fit & Slank Yoga-Challenge is samengesteld door het Yoga Magazine en bevat twee van mijn lessen uit de online training Fit met Yoga! Op maandag starten we met een lekkere work-out: een Yang-flow. Op donderdag krijg je een ontspannen Yin yogales. Daarnaast ontvang je de  hele week iedere dag via de mail tips om van 2018 je gezondste jaar ooit te maken! Denk aan lekkere recepten, achtergrondliteratuur en motivatietips

Klik op de link voor het promo-filmpje en om je aan te melden!

Aanmelden: Fit met Yoga-Challenge!

Pilates Foam Roller

Datum: vrijdag 22 december 2017
Tijd: 19:00 - 21:00
Tarief: leden €27,50 , niet-leden betalen €30,- (incl.thee)
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

In de Stress Release werken we op het bindweefsel doormiddel van massages en stretch oefeningen. we starten de les met een korte meditatie. De foam-massagerollen en de verschillende massage-ballen gebruiken we om op specifieke delen van het lichaam te masseren. De massageoefeningen worden afgewisseld met Yin houdingen. Er zijn voldoende bolsters en meditatiekussens om je in  de houdingen te ondersteunen. Op deze manier zijn alle houdignen voor iedereen haalbaar. Er is een maximum van 8 deelnemers, voldoende persoonlijke aandacht die ervoor zorgt dat de les als een cadeautje aanvoelt!

Massagestudio Yoga Amsterdam
Datum: 
volgt
Tijd:
Tarief:
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Aanraking is helend zowel voor de ontvanger als voor de gever. In deze workshop leer je een fijne simpele ontspaninningsmassage te geven voor de rug, nek en schouders. We oefenen op elkaar dus je ontvangt ook een fijne massage!

Mamma Minds Workshops

Workshop van 2 dagdelen
data:
15 oktober en 5 november 2017
Tijd:
9:30 u - 13:00 u

Ben je bevallen en heb je het gevoel dat je lichaam en je verhaal om aandacht vragen?

Dan is onze workshop iets voor jou!

Deze workshop in twee dagdelen biedt je tijd voor jezelf, je lichaam en het verhaal van jouw bevalling.  Aandacht geven aan zowel herstel van je lichaam als je bevalervaring, is een waardevolle stap op weg naar het vinden van een nieuwe balans. Marieke van Luin en ik hebben onze kennis en enthousiasme samen gebracht om deze workshop te kunnen bieden. We weten wat voor uitdaging het kan zijn, de eerste tijd in je nieuwe leven als moeder. Graag nodigen we je uit om samen met ons en andere moeders, deze stap te zetten.

Outdoor Pilates

Datum: volgt
Tarief: €15,00 (leden BIB €12,50 bij 5 rittenkaart jaar geldig ook voor alle andere lessen te gebruiken)

In deze workshop gaan we naar buiten en nemen de tubes mee! We leggen een route af langs de Weespertrekvaart en de sportvelden. De buitenlucht en de afwisseling van corestability en cardio oefeningen, geven je een flinke energie boost!


Yin Yang Voetmassage

Datum: volgt
Tijd:
Tarief:
Locatie: Studio BIB - Reamurstraat 34-hs Amsterdam Watergraafsmeer

Deze workshop is ook op verzoek te boeken, bijv met vriendinnen of als team uitje.

Een heerlijke Extra Lange Yin Yang les! Een cadeautje aan  jezelf!

De voeten worden deze les extra verwend! Terwijl we onze voeten onderdompelen in een voetenbad, brengen we de rest van ons lichaam tot rust tijdens een meditatie/ ontspanningsoefening. Daarna masseren we de voeten met een massage olie. Hiermee stimuleren we de meridianen en de verschillende zone's onder onze voeten. De energie zal gaan stromen en blokkades worden in beweging gezet.

Ashtanga Yoga Lessen

Datum: datum volgt
Tijd:
Tarief:

In de Ashtanga Yoga lessen van Back in Balans, van 60 minuten, beoefenen we een deel van de primary serie. Tijdens deze workshop kun je kennismaken met de Full Primary Serie, die we zullen beoefenen op de traditionele manier.

We beginnen in de ochtend, zonder ontbijt, met de openings- en sluitingsprayer. Na de serie sluiten we af met een lekker ontbijtje. Je hoeft geen lid te zijn om je aan te kunnen melden voor deze workshop. Ervaring met yoga en ashtanga yoga is wel vereist.

Back to top